jump to navigation

Tentang Aku….

Testing….1…2…3…

 spider monkey2

Arituk 20.10.2009..

 

Aku start nulis dlm blog..

Kira nak test drive nulis di alam maya tuk..

Selain menzahirkan monolog diri…haha..(start blues la tuk)

Ok la…malas nk buang byk masa…(idea yg kurang sbnrnya)…

Buat permulaan aku selitkan sikit info tetang aku……

 

Panggilan : sata

 

Lokasi : Somewhere in Sarawak….

 

Bhs pengantar : Bahasa Melayu + Bahasa Sarawak x Bhs Omputih (sikit Jak)…

 

Lain2 : suka muzik yg kurang bingit….(yg keras2 kureng tp msh dgr)

            Gurau-guarauan amalan biasa..(not heavy metal joke)…

            Nk berhubung…..(kat sini je la)….

 

Akhir kata : “Biar hidup dlm blues, but please no wars”….(sukati ku ngenjen  jak..huhu)….

Advertisements

Comments»

1. "eS@RLi" - October 20, 2009

mUaHaHaHaAA..
sAtA dAh pAnDaI NuLiS TuK.. cHaIyOk!! ;p
wElCoMe tO BlOggEr WoRl.. hIkSs

2. sikkongang - October 20, 2009

baru nk tatih..hehe..

"eS@RLi" - October 23, 2009

tA-TiH.. tA—TiH.. **sAmBiL DePa N UlUr tGn**
(cEpAt lA sAtA NiH JlN.. SlOw bEtOl..) MuAhAhAA..
aMpUNn.. ;p

3. DNA - October 20, 2009

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada sahabatku..
TAHNIAH..

welcome to the club bro!
Insya’Allah nanti aku akan rajin2 datang sini ‘buat kacau’. muahahhahaha…..

4. sikkongang - October 21, 2009

Waalaikusalam….
trimas…………

br nk blaja merapu nih..
tlg la ajar2 kan ekkk…
bkn nya mksd aku nih krg ajar…
hahahaaa………….
apa2 pon….rajin2 la buat kacau kat sini..

DNA - October 21, 2009

tak pe bro, no hal punya. tak tahu boleh bertanya, kalau tak pandai boleh belajar.
ko nak belajar merapu ke?
kalau bab tu, aku tak pandai, aku rasa ko kena menuntut dengan Snow dalam bab ni!..
:p

SNOW…………..
sata cari!! :p

sikkongang - October 22, 2009

DNA…
camana nk add ko nih..

"eS@RLi" - October 23, 2009

hAmBoI hAmBoI.. nGaTe cHe’ eHhH..
bAbAp kAnG..
sAtA, sIfU SnOw yG pAlInG PaNdAi MeRaPu sEkAlIk aDaLaH TiDaK LaIn dAn tIdAk bKn.. iAiTu.. Mr.DnA NuN.. hAk3..

5. DNA - October 23, 2009

nak add?
huh!! tak sangak aku ye, ada jugak orang nak add aku!
terharu mak!! ihhssskkk.. ihssskk!!!

ko pi kat blog aku, lepas tu copy link blog aku. dan add kat dekat ruangan untuk add.
(aku tak guna wordprees, so ko kena tanya Snow la ye macam mana..) :p

"eS@RLi" - October 23, 2009

gI KaT DaShBoArD—-> lInK—> aDd LiNk (cOpY PaStE AdDrEsS bLoG oRg TuH) SlAmAt mEnCuBa.. ;p

6. "eS@RLi" - November 12, 2009

lAmO TuK NunGgU NiH.. BiLa nK D UpDaTe nYa tUk.. eHeHEE..

7. sata - November 16, 2009

xdo idea tuk..
camni nk molah cito tuk…
idea blom ado tuk….
artikel best lom temu tuk…
sabar2 jak lok bah…..
heheheh……

p/s : bhs melayu + bhs srwk…

DNA - November 19, 2009

rojak mee satu, sirap limau dua ye..
kurang manis dan tak nak limau!

pak, gue tumpang lalu ya pak ya..

8. sikkongang - November 20, 2009

sory bro…
semua yg diorder x dak..
dh habih…order lain plk….

p/s: yg tgl cuma air gelas kosong ngan mee pinggan kosong jek…
sbb ko kwn aku..aku kasih free la…

DNA - November 25, 2009

macam mana ko bisnes ni?
ini macam kalu aku nak protes lah!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: