jump to navigation

TAHUN 2011….. April 29, 2011

Posted by sikkongang in Ngenjen....
trackback

Wwawaaaa…..

Dh dekat setengah tahun nk habis baru aku polah statement di situk….haha…

Lajak klaka sarawak gik ya,,,Apa kes..bkn rami nk baca pon…aku naip tuk pon sebab boring…

Kesian juak ngan blog tuk…haha..selalu reminder msk e-mel srh update….x hal la..sekurang2 boleh jd blogger boy….

Wooowww….

Tajuk bukan main gik; TAHUN 2011…

Huh…nk cerita dlm setengah tahun tuk, byk hal diluar jangka ter jadi…baru2 tuk tek, dgr cita pakcik merangkap ‘Andak’ aku ninggal…INNALILLAHIWAINNALILLAHIRAJIUN…Hjg tahun nun td aku diat nya steady jak nyimen luar rumah kamek orang di kpg nun…apa blh buat….dah Ajal…

Blm gik hal dunia; mana disangka Jepun yg kita salute dgn kemajuannya tertewas dengan kejadian alam,,,’TSUNAMI’……tapi masih aku salute la…sekurang2 nya..kemajuan sidak dpt mengurang kadar kematian raakyatnya mun nk banding dgn d Indon dolok…hishhh….apa blh buat….dah Nasib..

Huh..mun nk cita barang nk berlaku dlm setengah thn tuk nang x cukup la…sampey jari patah mbak naip pon blm tentu hbs…haha…apa blh buat…barang Dh Berlaku….

Agik ndak ka geng keras blog aku d situk?…mun x ada, xda la org nk komen..hish…xda org komen pun xpa..janji aku dh tunai kewajipan aku ngan Blog tuk…haha..apa blh buat…Tanggungjawab….

Hoho…mcm biasa utk penutupan hasil nukilan pertama tahun tuk…aku nk ucap Selamat Tahun Baru 2011,,,,wlupun terlambat tapi masih blm terlewat….haha..ayat skema…Dan akhir ucapan SELAMAT MENYAMBUT HARI PEKERJA kpd semua yg bekerja…..haha…apa blh buat….DAH TUGAS….

Advertisements

Comments»

1. esarli budak baik - May 4, 2011

nk wish gak..
“happy labour day”

p/s: dah lepas jugek 3 ari.. miahhaha.. ;p

2. IeYza AzMiEy - May 8, 2011

Sataaaaaaaaaaa…..

xpaham lorh tulis bhsa sarawak tuh

3. sikkongang - May 8, 2011

snow : xper, terlambat tp blm terlewat..hahaha

Ieyza : Ieyzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….bhs mudah tu..stlh dikurangkan kepekatannya..haha..

4. esarli budak baik - May 9, 2011

kamek paham kamek paham.. hihihihi..

5. IeYza AzMiEy - May 15, 2011

ta paham jugakkk…. sata translate kan lah!

6. "eS@RLi" - August 10, 2012

dah nak abis pong taun 2012.. aper cerrr?
xder citer hapdet pong.. ekekekkeeee..

7. sikkongang - August 10, 2012

hehehe…menyepi diri wat seketika…haha

8. aweksopan - August 13, 2012

jum lah m’aktifkan diri kembalik..
snow hapdet d blogspot.. wordpress t’sadai lagik.. thehehehe..

9. mama aisy - February 7, 2013

hello hello en.sata.. skang dah ta0n 2013 dah.. hewhewhew..

sikkongang - February 13, 2013

nama blog dh “sikkongang” kan..haha..x nak tau ke apa maksudnya..ngeh3..

10. mama aisy - February 14, 2013

taw.. taw.. dah tamat riwayat eh?? dah jadik arwah.. eh!! hewhewhew.. amp0nnn~ ;p


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: