jump to navigation

sibukkkkkk…. January 13, 2010

Posted by sikkongang in Apa2 Jak.
trackback

Assallammualaikum……

Waaa!!! Waaaa!!!!

Lama suda aku x update blog tuk. Gago gilak tuk weii… haha sorry la my lovely pren…(mcm rami jak org nk msk situk)…blurbbbb… Sejak akhir2 tuk aku bz gilak..well biasala…awal thn…(selesai hutang lamak…plan hutang baru) haha….bkn hutang wit daa…. hutang keja….psl keja.??? (iboh la aku nk cita lam tuk)…buat ponin jak…

well….utk teman setia aku…

hehe…trimas kerna msh sudi msk utk membuang habuk2 lam blog aku tuk…sory haa…xda wit syiling nk beri kat korang….

apa lagik aku nk klaka tuk…

ok la…..oleh kerna aku lom citer ttg thn baru…maka disituk aku nk ngambik kesempatan utk mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU kpd makluk di dunia ini khasnya kpd makhluk bernama MANUSIA…..salam….-Please No War-  (perh tagline lama nih)…

Advertisements

Comments»

1. "eS@RLi" - January 13, 2010

ahakssss…
ri nih 13 Jan suda..
br nak wish new year.. sib bek ley d terima lagik..
gago sangat tukk.. 😉

2. DNA - January 14, 2010

boleh la, aku boleh terima lagi. tapi dengan bersyarat Bro!
belanja aku goreng pisang petang ni boleh?
😀

Snow nak ikut sama tak?

3. sikkongang - January 20, 2010

oleh krn kesibukkan aku
yg terlampau sgt dlm bln jan & feb..nih..
aku wakilkan aweksopan jek temankan ko..
mkn goreng pisang bro…guna wit aweks tu…
hehe….

4. "eS@RLi" - January 20, 2010

haPeR PlAk.. x aCi lAh gInI.. SiK SnOw jErK Yg kEnA PoW.. sOb3

5. DNA - January 22, 2010

(aku pun tengah sibuk jugak ni!)
bagus idea ko tu Bro!..

Snow!!! cepat belanja DNA. DNA dah lapo tahap gaban dah ni!
CEPAT!!!!

6. sikkongang - January 24, 2010

hahaha…
oleh kerna aku x dpt join..
tapau jek la ngan hako..
yer snow yer…..

7. DNA - January 28, 2010

ko kan busy sata, so mana ada masa untuk makan.
😀

8. sata - February 3, 2010

bab makan blh dipertimbangkan la bro…

9. DNA - February 4, 2010

oOo.. ko kalau bab makan main timbang-timbang ek?
bagus la ko ni..
(macam ayam..)

jangan marah.. dah lama tak guarau-gurau dengan ko.

10. "eS@RLi" - February 5, 2010

AhAhAhAhAhHHh..
sApEr mO MaKaN??
jEmPoT LaH Ke uMaH RaYe cInE NaNtI..
-1 MeSiA- sUmE PERaYaan sAmBuT.. MuEkEkEkeeE..

11. sikkongang - February 14, 2010

har3…
snow tipuuuuu…
smlm…aku srh kwn aku..
jenguk umah snow…
xder pon umah terbuka…..
i benci tau…org nipu nih..awww…

12. "eS@RLi" - February 19, 2010

jEnGoK??
tUh lAh.. LeN KaLi kAsIk lA SaLaM..
kAn dAh kEnA HaLaU.. mUeKeKeKEEE..
p/s : hohoho.. balik kg tanam jagong..

13. DNA - April 18, 2010

Assalamualaikum…
kami datang nak raya.. 😀

14. esarli budak baik - April 14, 2011

w’SaLaM..
TuAn uMaH XdEr.. MiAhAhA.. 😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: