jump to navigation

Dapat TAG- November 24, 2009

Posted by sikkongang in Apa2 Jak.
trackback

Aku pun sik tauk apa benda ya….ada org tag ngan aku…coba jak la jawab benda tuk.. betul ka sik betul ka…kelak org yg berik ngan aku check nya… tag ya berbunyi… “Tag 9 ttg aku SEDANG..”

kamek jawab yer saudari…………..

 

1- Aku SEDANG jawab soalan tag, rasa senang jak soklan tuk…huhu

2- Aku SEDANG lawan ngantuk, sebab ya aku rajin nak jawab soklan tuk..huarrr

3- Aku SEDANG jawab tag, tiba2 tepon berbunyi..malas nak jawab..suruh org sebelah jawab….haha..

4-Aku SEDANG ligat berfikir jawapan yg umphh..utk tag tuk…macam teh BOH..

5-Aku SEDANG leka menaip, x takut bos..bos meeting..

6-Aku SEDANG merehatkan jari tuk..penat dah menaip..dari pagi tadi…hiss

7-Aku SEDANG lihat sekeliling..mana tau tiba2 bos dah masuk…hui…yg lain pon sebuk ngan hal sendiri….haha..

8-Aku SEDANG di penghujung soklan…

9- Aku SEDANG ketawa…mengapa soklan tuk rasa macam kacang goreng..sungguh mudah…kuang3..

 

p/s: No problem punyo…

Advertisements

Comments»

1. "eS@RLi" - November 24, 2009

aHaKs..
PaNdAi pOn.. CeNgGiTeW La.. ;p

2. DNA - November 25, 2009

la..
tu je ke?

😛

3. "eS@RLi" - November 26, 2009

sEmPoI JeRk sAtA JwN YeRK DnA..
dNa dAh jWb kEr bElOm..? eHeHeHEE 😀

DNA - December 4, 2009

DNA belum jawab lagi!
(malOoO…)

4. sikkongang - November 26, 2009

dh cikgu pon jwb sempoi..
anak murid lagi la….
hahaha……DNA lom jwb tu…

p/s: DNA mmg slalu x wat keja rumah…hari2 diri kat luar kelas…(hehe..sori bro..pecah rahsia)

5. "eS@RLi" - November 26, 2009

aHaHaHaHaaA..

6. sikkongang - November 26, 2009

babab….DNA tu…
x jwb2 lg tag tu…

7. "eS@RLi" - November 26, 2009

mAnEr rOtAn sNoW TaDiK YeRk..
WaHaHaHAA..

8. DNA - December 4, 2009

hamboi sata, sejak bila ko jadi kaki repot ni ha?
(jaga ko sata! balik sekolah nanti aku tunggu depan gate, akan ku bakar ko sampai hangus (lepas tu makan!))

9. "eS@RLi" - December 4, 2009

wAkAkAkAaa (X DpT Nk nOlOnG NiH HAA) ;p

10. sikkongang - December 4, 2009

nampak gayanya kena kluar dulu la dr dna..
heheheh….tgk mana dna tggu…..

p/s : dna tgu kat depan…aku kluar ikut belakang….hahaha..

DNA - December 8, 2009

ko lupa ke sata, yang pintu belakang tu ada anjing yang suka gigit montot bebudak!
ko tak takut ke?
muahhaha…

11. sikkongang - December 8, 2009

anjing tu suka geget snow..
je la…hahaha…….larikkk…

DNA - December 8, 2009

muahahahha…
Snow mana ha?
ari ni dia tak online ke?
(atau dah kena “gigit?”)

12. sikkongang - December 9, 2009

snow takot kena geget..
dier sembunyi kat fb…
gi berkebun..tnm sayur…

DNA - December 9, 2009

rajin betul dia bercucuk tanam, aku dari ari tu mintak rasa sikit dia punya buah…
buah hasil tuaian ladang dia la!! ko jangan fikir lain pulak!
tapi sampai sekarang tak dapat-dapat!
(bro! ko ada F.book ke?)

13. sikkongang - December 9, 2009

apasal ko nk buah dier bro..
(hasil tuaian ladang la….jgn slh anggap haa..)
kan ko ada buah….
(buah nenas yg ko slalu wat tat tu..)

dier klu dh tuai..
tanaman kat farm, dier trs jual la…
wet kasik kat aku….hehe…(wet perlindungan)

p/s: bro..ko add jek emel haku…sat_riaz@yahoo.com

14. DNA - December 9, 2009

aku tanya je, aku ni tak ada F.book la bro!
tak reti.. 😀

hamboi!!
wang perlindungan ye..
(bagi 2 boleh)

15. sikkongang - December 9, 2009

pulak..
hengatkan ada…
blubbbbbbb!!!!!!

byk cantekkk….
(ko 10% aku 90%)

ngeh3…..

16. DNA - December 9, 2009

mana boleh bai!!!
kita kena bagi sama rata…
aku 70% ko 20%. 10% lagi masuk KWSP.

amacam?

17. sikkongang - December 9, 2009

byk baik ko punya idea…
ni perniagaan ahmad albab yg punya..
last congak…
ko 5%…aku 90%…lg 5% msk kwsp…
deal or no deal…
take it or not ….just belive it!!

DNA - December 9, 2009

ini macam ko nak tindas aku jek!!!

smpai ati ko buat kawan ko macam ni ye..
aku tak sangka bro!!!

😀

18. sikkongang - December 9, 2009

alahhh..
ko jgn nk psyko la bro..
aku x mkn ngan helah ko tu…
aik..siap leleh airmata konon…
chett….apadayapa!!…

DNA - December 9, 2009

ko berbahasa tamil sata..
tak sangaka aku!!
(patut la aci kat depan tu asyik sebut ‘sata’ ‘sata’ je..)
ko ada apa-apa ke ni?

sampai ati ko tindas kawan sendiri ek,
aku benci ko!!!
😀

19. sikkongang - December 9, 2009

aci…
aci tu nk suruh aku tutup pintu…
umah dier la….
dier nk dgr suaminya nyanyi..
lagu aci2 bkk pintu…

mana ada tindas…
dh baek aku bg komisen..
ko 1 hapa pon x buat….
aku yg ponat…ko sedap2 mntk bagian..
ni dh kira kwn aku bagi ko…
hah…sapa yg baek skrg….

p/s: smp hati ko bencikan diriku yg baek hati ini..sahabat..

20. "eS@RLi" - December 12, 2009

eHeMm eHeMmMMmM..
lAlAlAlaAAAaAA..
tUmPaNg lAlU..
*aNjEn gEgEt sNoW??*
*DnA Nk bUaH SnOw?* (buah d kebun)
*SnOw KeNa bAyAr WeT KaT SaTa?
HoHoHoHoOOoO..
nGuMpAt yErk sEpEnInGgAlAn sNoW TiAdA.. uHuK3

DNA - December 12, 2009

muahhahahhahhahah……
😀 😀 😀

aku tak tau bro!
Snow dah nak tukar jadi Snow’green’ dah tu!!
baik aku lari dulu.. ini umah ko kan! so ko layan la ‘tetamu ijo’ ko tu yek!
.
ting!
(DNA dah ghaibkan diri)

21. sikkongang - December 16, 2009

ting tong!!
alamak snow dh dtg…

hai..
DNA lari la plk…
smp kasut pun tertinggal kat umah aku..
teruk btl la mamat nih…ada ka lari x pakai kasut..

hehe…
hai snow…apa kabar….
wes mangan?
tu snow…DNA yg mengata awk..
tgk dier dh larik…
puas sy nasihatkan dier td…
jgn mengata org tp dia x dgr…
pegi kejar DNA snow…BABAP dia tuh…

22. "eS@RLi" - December 23, 2009

dNa~ hEp hEp hEp.. MaNeR MaU PiGi haaaaaAAA..

SaTa~dNa lArIk lAm gUnI KuT.. TuH Yg x kAi kAsUt.. KuI3
hAlLU.. SnOw sEhAt2 SaHaJe..
SaTa, X KaN KaMu tGk jErK DnA LaRiK.. Gi lA kEjAr bG PiHaK SnOw..
WaHaHaHaA..

23. DNA - December 28, 2009

woit sata, tu kasut jiran sebelah umah ko la! aku kan pakai selipar ni! 😛
hamboi!!
bila aku tak ada, baik punya ko cilok aku yek!
huhuhu…

DNA tak gi memana la Snow, ni ada kat sebelah Snow ni tengah duduk diam-diam.
(sata! jus epal 2. ko kan tuan umah, so kena la layan tetamu)
😀

"eS@RLi" - December 31, 2009

ehehehehhee..
jus epal spesel punyer ehhh.. nyumi2..
hik3

24. sikkongang - December 31, 2009

sory yer kwn2..
lmbt cikit bw air…hehe..
air bujang….

jus buah2-an dh hbs la..
nih spesel….SKY JUS…(didatangkan khas dr langit)..
huhuh..mnm2…jgn segan….
nk lg blh tmbh…byk lg kt dapur tu….

25. "eS@RLi" - December 31, 2009

SkY JuS?? SnOw x sEsUwAi mInOm sKy jUs.. pAnTaNg..
kAnG TeRkElUaR PlAkS SuSuK NiH..
kAsIk dNa jErK lAh mInOm.. wAhAhAhAa..

DNA - January 1, 2010

huhhu..
pakai susuk rupanya!!
Snow pakai susuk cap apa yek?

wei sata..
bawak la keluo biskut-biskut kering tu..
kata umah bujang, umah orang bujang mesti ada biskut kering, kalau tak ada, biskut mayat pun ok jugak apa…

26. "eS@RLi" - January 2, 2010

SuSuK TuBuH..
wAkAkAkAaa..
UiKsSs bEsKuT MaYaT?? cAmNeR RuPe nyER?? CaM MaYaT KeR??
sErAMMM SeRammMm..

DNA - January 2, 2010

huhuhu..
tokono den!
ini mesti si sata yang ngajo nih! 😛

kalau Snow nak tau, macam maan biskut mayat, Snow tanya sata..
ini kan umah dia.. so mesti dia ada simpan biskut mayat.

27. sikkongang - January 2, 2010

sory bro…
tokono ekau dgn ank murid den…
rasokan….

biskut xdak la….
nih hampas maggi byk nih….
elok lg nih klu nk msk….thehe

28. "eS@RLi" - January 5, 2010

mIaHaHaHaAaaa.. lAmO X GuRaU MaNjO2 GiTeW.. aMpOnNNnN~
hIk3.. 😀
DnA X TaKoT KeR MkN BeSkUt mAyAt tUh.. JeNg3..
HaMpAs mAgGi nIh.. BkN ThN LePaS PuNyEr kEr.. ElOk kEr?? KwAnG3

29. DNA - January 9, 2010

ini macam kalu, biskut tak mau, hampagas meggi pun tak mau..
sata, pi oder pizza, ko call je.
(Snow bayar guna duit dia!)

30. "eS@RLi" - January 12, 2010

CePaT2!! TaWaRaN AbIs LaM 2 sAaT..
tIkK TiKkkK.. tAmAt..
MaAf tAwArAn tElAh d tOtOp.. mUaHaHaA..

31. sikkongang - January 13, 2010

tawaran guna jam kamek daaa…
tuk jarum jam x jalan lg tuk….
kira msh lg la tawaran hehe….
jom tepon pizza…

p/s: jam gua mati daa bro, hehe..advantage utk dna & sata…

32. DNA - January 14, 2010

satu cadangan yang bagus tu Bro. ko memang best la!
jadi, kenyang la kita ari ni ek makan pizza.. 😀
(orangkata gaji Snow ni beso tau! so kita boleh oder banyak2)
😀

33. sikkongang - January 20, 2010

gaji snow lbh bsr dr..
rupa parasnya….hahahaha..

p/s: uppss…sowie yek snow…

34. "eS@RLi" - January 20, 2010

mAnYaK La bEsAR..
(pAtUt La sNoW SeMaKiN MeNgEcIl..) MeNgApA KaH??
mIaHaHaHaAA..
😀

35. DNA - January 22, 2010

ala Snow, buat apa nak simpan duit tu, meh sini belanja kengkawan ni ha..
ada jugak berkatnya… 😀

36. sikkongang - January 24, 2010

semoga snow dimurahkan rezeki…
AMIN….

37. DNA - January 28, 2010

yahoOOoooOo….

38. sikkongang - February 4, 2010

ngeh3….
apa kata saudari snow…

39. "eS@RLi" - February 5, 2010

aMiN..
oRdEr lAh pEr yG NaK.. sEbUt jErK NaMe sNoW..
(mOgE TaMbAh mUrAh rEzKi sNoW..)
MiAhAhAhaaaA..
Ri jUm’aT NiH.. KeNa wAt aMaL JaRiAh bYk2.. EkEkEkee..

40. sikkongang - February 14, 2010

Wow..baik nyer hati…
jom bro…kiter order….
uppssss..bro…..

p/s: aku terlihat tgn snow memegang sesuatu seakan kayu smbl beliau trainning melibas ke kiri dan ke kanan….

"eS@RLi" - February 19, 2010

nIh nK TrAinInG mEn bOlA BeSbOl pTg kAnG.. MuAhAhAhAA..

41. DNA - April 18, 2010

aku tak mo campur…
lari………………
(sambil pimpin tangan Snow.) 😀

42. esarli budak baik - April 14, 2011

HePpPP.. aPeR pEgAnG2 nIh..
dOsE.. 😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: