jump to navigation

Pengenalan…. November 19, 2009

Posted by sikkongang in CERPEN.
trackback

Ok la….start kinek tuk aku bkk bhgn cerpen pakey nambah ramuan blog aku tuk… Sak blog aku tuk ada byk perisa & warna macam nak kitakorg slalu diat kat kek lapis Sarawak ya…. Utk pertama tuk aku nk engkah la sigek cito dlm ya….haha…cerpen tuk aku sembat jak samada dr blog org lain atau mun ada idea kelak aku molah dirik pun… Apa2 pon…..”PLEASE NO WAR” –(lamak x makey tagline tuk)….peace…

Advertisements

Comments»

1. "eS@RLi" - November 19, 2009

EhEhEhEe..
PeRcObAaN Yg bAiK.. ;p

sikkongang - November 19, 2009

ngehhh….
50% jek cikgu kasik..

2. DNA - November 19, 2009

woi!
afapa yangfang kofo cafakapfap hafa?
hafakufu takfak fafahamfam lafa..
😀

(Snow, tolong translate)

3. sikkongang - November 20, 2009

laaa..
snow elok2 faham aku tulis..
ko x faham plk…ko ni alien ke aper…

p/s: musykil aku….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: